Eftersyn af bil i Aalborg

Er det tid til at få et eftersyn af din bil nær Aalborg? Hos Ydes Auto kan du få en grundig gennemgang af din bil. Vi tjekker alt lige fra bremser og dæk til motor, så du kan føle dig sikker, når du kører i din bil.

Altid høj kvalitet når vi laver eftersyn af bil nær Aalborg

Vores mekanikere har bred erfaring, og er derfor et sikkert valg, når det kommer til et eftersyn af din bil nær Aalborg.
De er højt kvalificeret og uddannede DSC-teknikere. Det er vigtigt for os at kunne leve op til markedets standarder, og vi har forpligtet os til de højeste tekniske standarder.

Eftersyn af bil nær Aalborg med fokus på service og gennemsigtighed

Når du bestiller tid til eftersyn af din bil nær Aalborg, er det vigtig for os, at du kan føle dig tryg i din bil. Derudover lægger vi stor vægt på, at du ikke skal vente på din bil længere end nødvendigt.
Finder vi noget, der skal laves, kontakter vi med et uforpligtende tilbud, før vi går i gang, så der ikke kommer nogle overraskelser.
Du kan også få en serviceaftale, så du kan planlægge eftersynet af din bil i god tid. Har du spørgsmål, eller vil du bestille tid, kan du kontakte os på 98 31 70 14 eller yde@ydesauto.dk.