Om os

Ydes Auto er et autoværksted i Klarup nær Aalborg. Vores primære værdier er høj kvalitet og hurtig reparation – du skal ikke vente flere dage på din bil, hvis vi kan gå i gang med det samme.

Vores medarbejdere

Vi har lige nu 3 ansatte, der alle er dygtige til det, de laver. Vi har mange års erfaring med service og reparation af biler. Vi sørger altid for at holde os opdateret på markedets standarder og udviklinger i teknologi. Derfor har vi også noget af det bedste udstyr, man kan få.
Hos os har du altid muligheden for at snakke direkte med den mekaniker, der skal arbejde på din bil. På den måde kan du få overblikket over opgaven og undgå grimme overraskelser.

Hvad vi laver

Vi laver næsten alt indenfor service og reparation med vores primære speciale indenfor klargøring til syn, eftersyn (med de nødvendige stempler), og service på aircondition.
Alle vores services kan du læse mere om på de enkelte undersider. Finder du ikke det, du leder efter, skal du endelig bare kontakte os.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Ydes Auto. Vores telefonnummer er 98 31 70 14 og vores mail er yde@ydesauto.dk.